Diensten

Wij zijn specialisten als het gaat om Engelse teksten en presentaties. Je kunt hier terecht voor verschillende cursussen die volledig zijn afgestemd op het niveau van jouw behoefte. Daarnaast kun jij jouw teksten ook door ons laten vertalen of redigeren.

Cursusaanbod

Hieronder volgt een selectie van ons cursusaanbod.

Basiscursus Engels

Voor iedere cursus geldt dat je een bepaalde basis nodig hebt. Voor een cursus in de Engelse taal is dit niet anders. Tijdens de Basiscursus Engels zorgen we ervoor dat je na het volgen beschikt over dit basisniveau. Omdat deze cursus volledig is afgestemd op het instapniveau van de cursist, is de inhoud van deze cursus steeds weer verschillend. Het cursusschema wordt vastgesteld aan de hand van het niveau en de leerwensen van de deelnemer(s).

Cursus Zakelijk Engels

De cursus Zakelijk Engels geeft de deelnemers handvatten om zakelijke conversaties te voeren in het Engels. We staan stil bij alle fasen in het gesprek. Wat kun je doen om het ijs te breken? Hoe zorg je ervoor dat het gesprek op gang blijft? Welke vragen kun je stellen om aan te geven dat je actief luistert? Daarnaast gaan we in op effectief netwerken, socializen, onderhandelen en hoe je de resultaten van je gesprek vertaalt naar je eigen onderneming en omzet in actiepunten.

Juridisch Engels Algemeen

Tijdens de cursus Juridisch Engels Algemeen staan we stil bij de termen die worden  gebruikt in het publiekrecht en het privaatrecht. We bespreken diverse rechtsgebieden, zoals het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, sociaal zekerheidsrecht, ondernemingsrecht en we gaan in op de Europese wetgeving.

Juridisch Engels Specialistisch

De cursus Juridisch Engels Specialistisch gaat nog dieper in op de stof die ook al werd behandeld in de cursus Juridisch Engels Algemeen. Zowel het privaatrecht als het publiekrecht komen aan bod en ook de al eerder genoemde rechtsgebieden worden tijdens de cursus uitvoerig besproken.

Alle cursussen kunnen individueel of in groepsverband worden gevolgd. Het cursusmateriaal en de lesstof stellen we op maat samen, zodat de cursus altijd aansluit op jouw niveau. De cursussen kunnen in-company worden gegeven of op een locatie naar wens, waarbij het voor ons geen enkele moeite is om de locatie te regelen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en zie wat De Avondjuriste voor jou kan betekenen.

Overige diensten

Naast een uitgebreid aanbod van cursussen, is het ook mogelijk om uw Engelse teksten door ons te laten vertalen of redigeren.

Vertalen

De Avondjuriste vertaalt deskundig en snel. We kunnen u ondersteunen bij vertalingen van Nederlands naar Engels of omgekeerd. Voor vertalingen hanteren we een woordtarief van € 0,17 (exclusief btw) per woord.

Redactie

Ben je niet helemaal zeker over je teksten of laat je liever nog een paar extra ogen meekijken? Wij corrigeren jouw teksten op het gebied van grammatica, spelling, interpunctie, samenhang, opmaak, stijl en het gebruik van stijlfiguren. Redigeren van een document van 400 woorden kost € 25 (exclusief btw) per document.